1Z0-964問題集、1Z0-964試験材料、1Z0-964試験トレーニング資料、1Z0-964試験情報、1Z0-964勉強資料

なぜTestpassportは人気に包括的で質の高い情報を提供することができますか?
Testpassportは、ITの専門家の専門家チームを持っているので。Oracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-964試験を勉強するために自社のIT知識と豊富な経験を開発しました。
高品質のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-964問題集はステップバイステップで試験に準備する手順を指導しています。
弊社のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-964試験材料、研究材料、技術材料や詳しい解答に含まれています。
真実なOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-964試験トレーニング資料を提供することに力を尽くしています。
弊社のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-964勉強資料は一年間の無料更新サービスを提供し、あなたはいつも最新の資料を持つことができます。

1Z0-964試験情報:

試験番号:1Z0-964
試験のタイトル:Oracle Project Portfolio Managementクラウド2017実装の要点
所要時間:120
質問の数:76
合格点:60%
ビュー合格スコアポリシー
検証済み:
この試験はR13に対して検証されています。 (この試験の前のバージョンは2017年にR12に対して検証された)
フォーマット:複数の選択肢

あなたは最高の品質を持っているOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-964問題集を取得します。
弊社のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-964勉強資料を得るための努力の最小値を支払う作ることができます。
弊社のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-964参考書を使用すると、一度簡単に成功することを保証できます。
Oracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-964試験に合格するだけでなく、一年間の無料アップデートを提供することができます。

Oracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-964出題範囲:

Fusion Project Portfolio Management overview

Describe the components of Oracle Cloud Project Portfolio Management
Explain the components available for integration

Navigation, User Experience, and Personalization

Describe the business processes that are supported by approvals and workflows
Set up approval and notification tasks

Oracle Fusion Applications Security Overview

Describe the Fusion Applications Security Console
Identify the roles delivered in a seeded security implementation
Manage roles and duties

Fusion Functional Setup Manager

Describe the Fusion Functional Setup Manager
Manage an implementation project
Describe the Rapid Implementation Workbook

Configure Fusion Common Applications

Explain Organizational Structures in Fusion Project Performance Management
Set up Enterprise Structures Units
Manage Reference Data sharing

Common project configuration

Explain common project configuration in Fusion Project Performance Management
Manage Subledger Accounting

Configure Fusion Project Foundation

Set up Project Calendars and Periods
Set up Types and Categorizations
Set up Project Roles
Manage Project Resources
Describe Rate Schedules
Describe Project Types
Explain Action Controls (Microsoft Project Integration)
Set up Transaction Sources
Manage Project Statuses

Configure Fusion Project Costing

Configure Fusion Project Cost Collection Center
Manage Burdening Schedules
Manage Allocations
Explain capitalized interest calculations
Describe Budgetary Controls
Configure Time & Labor for projects
Configure Fusion Integration Options
Describe Fusion Integration Methods

Configure Fusion Project Control

Configure the Resource Breakdown Structure
Setup Plan Types
Set up Project Budgets and Forecasts
Describe Project templates
Describe Financial Plans vs Project Plans

Configure Fusion Project Billing

Configure the Project Contract Model
Set up Revenue Recognition
Set up Project Invoicing
Configure Project Cross Charging and Transfer Pricing
Describe Borrowed and Lent vs Intercompany / Interproject Billing

Configure Project Performance Reporting

Configure Key Performance Indicators for project performance reporting
Configure Project Management
Describe common project execution components
Set up Project and Task codes
Set up Issue and Deliverable types
Describe project requirements
Set up Project Enterprise Structures
Configure Social Network for Project Execution

Configure Project Resource Management
Configure Project Labor Enterprise Resources
Set up Resource Pools
Set up Talent Profile Content

Fusion Project Reporting
Configure Infolets for PPM
Describe Oracle Transactional Business Intelligence (OTBI)

弊社のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-964問題集を提供するウエブダイトで、ここによく分かります。
あなたは高いOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-964勉強材料の分野で動作することができますが、同じ目的を達成するためにさまざまな方法であり、それはあなたが選択した方法によって決定しています。
あなたは弊社のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-964練習問題集を購入する場合、テストの準備の問題を解決します。
安心で弊社のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-964勉強資料を使うために無料な1Z0-964サンブルをダウンロードしてください。

1.Your client is involved in automation control systems installation. Over the years, they have analyzed their total project spend on specific resource classes. They have identified that their cost spread distribution factor on a 10 spread point scale resembles: 0-4-10-11-14-13-10-4-0-0.Identify two ways to handle this kind of a spread on their budgets and forecasts. (Choose two.) A. Create a new spread curve or edit an existing spread curve to exactly match the spread points and attach to a project template. B. Create a new spread curve or edit an existing spread curve to exactly match the spread points and attach to the resource class. C. Use the predefined Bell Curve spread with small deviations on the spread points. D. Use the predefined S-Curve spread with small deviations on the spread points. Answer: B,C

2.While opening an organization tree on the Manage Organization Trees page, you notice that the hierarchy status is displayed as Inactive.Identify the two reasons for the organization tree to be in Inactive status. (Choose two.) A. You used Create Tree in the action menu. B. You used Create Tree Version in the action menu. C. You used View Tree Version in the action menu. D. You selected the Edit icon for opening the hierarchy. E. You opened the hierarchy by clicking the name. Answer: A,D

3.In your customer site, the capitalized interest calculation is implemented on their project types. Which option represents the costs considered in the interest calculation? (Choose the best answer.) A. common costs on the project/task B. expenditure type exclusions on the Capitalized Interest rate name C. expenditure type exclusions on the Capitalized Interest rate schedules D. expenditure items whose cost spreads across multiple assets that are capitalized E. expenditure items whose costs are applied to a single asset or multiple assets Answer: E

4.As you go through the first-quarter close for your customer, you notice that the burden amounts calculated do not seem to be right. Based on the calculations, you notice that the amounts calculated are not considering the burden schedule override at a task level, which was done during the second month of the quarter.Identify the reason for this problem. (Choose the best answer.) A. Only new expenditure items charged to the task use the new burden schedule; expenditure items processed earlier cannot be reprocessed. B. Only new expenditure items charged to the task use the new burden schedule; expenditure items processed earlier can be manually marked for reprocessing. C. You can enable automatic reprocessing of expenditure items processed before the burden schedule change. D. All expenditure items charged to the task use the new burden schedule. Answer: B

5.Select two correct statements about project classifications on a template. (Choose two.) A. Set Code is not required for a project class category in a project classification. B. Project Classification is a mandatory field on a project template. C. When a project is created from a template, the required project classifications must be entered. D. Project class category in a project classification must be associated with a Set Code. Answer: A,C

6.Identify two correct role templates available on the Oracle Entitlement Server to generate roles for Project Organization Security. (Choose two.) A. Project Manager Template for Project Organization Security B. Project Administrator Template for Project Organization Security C. Project Creator Template for Project Organization Security D. Project Accountant Template for Project Organization Security E. Project Billing Specialist Template for Project Organization Security Answer: A,D

7.You want to create a few project roles so as to restrict access in the Project Financial Management work area to only the specific projects in which an employee is assigned as a team member. What are the two default project roles available to meet this requirement? (Choose two.) A. Project Executive B. Project Accountant C. Project Manager D. Project Billing Specialist E. Project Team Member Answer: B,D

8.Identify the precedence order in which cost rates are determined for a planning resource when deriving raw costs for rate-based planning resources. (Choose the best answer.) A. Override rate > Job rate schedule > Resource class rate schedule > Person rate schedule B. Person rate schedule > Job rate schedule > Resource class rate schedule > Override rate C. Job rate schedule > Resource class rate schedule > Override rate > Person rate schedule D. Override rate > Person rate schedule > Job rate schedule > Resource class rate schedule E. Resource class rate schedule > Override rate > Job rate schedule > Person rate schedule Answer: D