1Z0-500勉強材料、1Z0-500認定試験、1Z0-500練習問題集、1Z0-500フィードバック

TestpassportのOracle Platform as a Service (PaaS) 1Z0-500勉強材料は非常に人気があります。
弊社のOracle Platform as a Service (PaaS) 1Z0-500使用効果は、多くの候補者を使用することにより、特に優れた反射されます。
実際のOracle Platform as a Service (PaaS) 1Z0-500認定試験と同様に、複数の選択肢の質問は、あなたが試験に合格するのに役立ちます。
完璧な弊社のOracle Platform as a Service (PaaS) 1Z0-500練習問題集の結果として、良い勧告の多くを取ります。

1Z0-500フィードバックをご参照ください

1Z0-500合格
模試プログラムはとてもいいだと思いました。繰り返し練習して、質問と正解を全部覚えて試験合格することができました。

弊社のOracle Platform as a Service (PaaS) 1Z0-500試験対策を使用すれば、あなたは良い準備と完全な知識構造を持っている必要があります。
弊社のOracle Platform as a Service (PaaS) 1Z0-500試験資料を使用すれば、試験のヒントや材料を見つけることができます。

1Z0-500試験概要:

試験番号:1Z0-500

試験のタイトル:Oracle Management Cloud 2017 Implementation Essentials
所要時間:105
質問の数:63
合格点:70%
ビュー合格スコアポリシー
検証済み:
試験はOracle Management Cloudに対して検証されています。
フォーマット:マルチプルチョイス

弊社のOracle Platform as a Service (PaaS) 1Z0-500勉強資料を使用すると、IT業界でより良い発展を持つことになります。
弊社のOracle Platform as a Service (PaaS) 1Z0-500問題集を選択したいものを選択することです。
弊社のOracle Platform as a Service (PaaS) 1Z0-500参考書は、あなたはリスクフリーの購入のプロセスを楽しむことができます。

1Z0-500出題範囲:

Oracle Management Cloud – Solution Overview
Describe the Oracle Management Cloud solution and differentiate its deployment architecture from an Oracle Enterprise Manager solution
Describe the minimum environment requirements to set up an Oracle Management Cloud solution

Oracle Management Cloud Implementation Readiness
Describe prerequisites required to use an Oracle Management Cloud service
Explain the steps in the deployment process of an Oracle Management Cloud solution
Configure an environment that meets Oracle documented Application Performance Monitoring service requirements and prerequisites
Configure an environment that meets Oracle documented Log Analytics service requirements and prerequisites
Configure an environment that meets Oracle documented IT Analytics service requirements and prerequisites

Product Area Features and Functions for Technical Individuals
Perform application discovery, monitor performance, measure requests, and execute application performance diagnostics in the Application Performance Monitoring service
Perform log collection, log correlation, and exploration and search log data in the Log Analytics service
Perform search and exploration of data, including resource and performance analysis, and compare resource usage and what-if analytics

Oracle Cloud Service Subscription
Find and order an Oracle Management Cloud service from the Oracle Cloud
Complete a subscription to an Oracle Cloud service and onboard an Oracle Management Cloud service

Architecture / Service Deployment
Describe Oracle Management Cloud architecture and technology
Set up an Oracle Management Cloud Data Collector
Set up an Oracle Management Cloud Gateway
Set up an Oracle Management Cloud Agent
Configure the Oracle Management Cloud Master Installer
Describe Oracle Management Cloud service integration options and available APIs

Oracle Management Cloud – Application Performance Monitoring Service
Describe Oracle Management Cloud Application Performance Monitoring architecture and technology
Deploy an Oracle Management Cloud Application Performance Monitoring service
Configure parameters to set up an Oracle Management Cloud Application Performance Monitoring service using Oracle documented deployment guidelines
Validate the successful deployment of an Oracle Management Cloud Application Monitoring Performance service

Oracle Management Cloud – Log Analytics service
Describe Oracle Management Cloud Log Analytics architecture and technology
Deploy an Oracle Management Cloud Log Analytics service
Configure parameters to set up an Oracle Management Cloud Log Analytics Cloud service using Oracle documented deployment guidelines
Validate the successful deployment of an Oracle Management Cloud Log Analytics service

Oracle Management Cloud – IT Analytics
Describe Oracle Management Cloud IT Analytics architecture and technology
Deploy an Oracle Management Cloud IT Analytics service
Configure parameters to set up an Oracle Management Cloud IT Analytics Cloud service using Oracle documented deployment guidelines
Validate the successful deployment of an Oracle Management Cloud IT Analytics service

Oracle Management Cloud Use Cases and Scenarios
Navigate Oracle Management Cloud Application Performance Monitoring service to explore a log specific to an application, and review a log in context to the application workload
View an alert, drill-down into an application call, and view a software operation to troubleshoot an issue in Oracle Management Cloud Application Performance Monitoring
Enable monitoring, define parsers, and define log sources in Oracle Management Cloud Log Analytics
Execute a performance and resource analysis to locate database “resource hogs”, identify middleware “hot spots” in the mid-tier, and identify current and forecasted resource capacity

弊社のOracle Platform as a Service (PaaS) 1Z0-500試験トレーニング資料は私達受験生の最良の選択です。
いつでも最新のOracle Platform as a Service (PaaS) 1Z0-500試験資料を持っていることを保証します。
弊社のOracle Platform as a Service (PaaS) 1Z0-500試験教材を購入したら、あなたは一年間の無料アップデートサービスを取得しました。
弊社のOracle Platform as a Service (PaaS) 1Z0-500勉強資料が変わる限り、すぐに更新して差し上げます。あなたのニーズをよく知っていていますから、あなたに試験に合格する自信を与えます。
Oracle Platform as a Service (PaaS) 1Z0-500無料サンプルをご参照ください

1.Which two statements should you validate before you deploy a Gateway? (Choose two.)
A. The installation user has read and write privileges to theagent_basedirectory on the server.
B. Server for Gateway has RAM and disk space available.
C. Server for Gateway has data collector already installed on it.
D. Server for Gateway has Cloud agent already installed on it.
E. Oracle Enterprise Manager repository is installed on Gateway server.
Answer: A,E

2.Utilizing a web browser, which method should you use you confirm that the Application Performance Monitoring (APM) service is running on a specific application server target?
A. In Oracle Management Cloud, check if the application server appears on the APM page, in AppServers from the pull-down menu.
B. Check if APM appears in the Oracle Cloud My Services Dashboard tab.
C. Check APM roles appear in the Oracle Cloud My Services Users tab.
D. In Oracle Management Cloud, check if the enterprise application appears in the APM Application Definitions view.
Answer: A

3.A customer wants to compare, trend, and forecast weekday WebLogic Heap usage to weekend usage.
How should you configure IT Analytics to perform and display that analysis?
A. Create two separate targets on Enterprise Manager Cloud Control, one collecting data only for weekends and other only on weekdays.
B. Perform a weekday analysis and then a weekend analysis, then overlay them in Excel.
C. Use a Seasonal Filter for the relevant days in the time series.
D. From the IT Analytics display, navigate to the Administration page and configure target collectors to perform seasonal data harvesting.
Answer: A

4.Which two steps should you perform before deploying an Oracle Management Cloud service? (Choose two.)
A. Review entities in Cloud Framework repository.
B. Download master installed from Oracle Cloud.
C. Configure a data collector.
D. Installer gateways.
E. Review Oracle Management Cloud documentation on ORACLE.COM.
F. Review Oracle Management Cloud Master Notes on MyOracleSupport.
Answer: B,D

5.When diagnosing a server response time issue using the Application Performance Monitoring service, what is the smallest sample period that you can select to display?
A. Last day
B. Last 6 hours
C. Last 60 mins
D. Last 15 mins
E. Last 10 mins
F. Last 1 min
Answer: E

6.You need to confirm that deployment of the Application Performance Monitoring (APM) service was successful at a customer site.
Which three steps should you perform?
A. Examine the Gateway logs.
B. Verify the APM Java Agent directory structure.
C. Examine the Data Collector directory structure.
D. Examine the APM Java Agent logs.
E. Use the Oracle Cloud MyServices user interface.
F. Use the Application Performance Monitoring web user interface.
Answer: C,D,F

7.You deployed the Application Performance Monitoring (APM) agent to a JBoss application server but don?ˉt see data in APM web user interface?
What are the two steps that you need to perform to troubleshoot the issue?
A. Confirm that the registration key is VALID and re-enter it.
B. Look in the agent log file to see if there are any errors being reported and if it is seeing traffic.
C. Close the browser to see if it is a cookie issue.
D. In the APM display, under agent administration, see if the agent name and last time the agent checked in with Oracle Management Cloud appear.
E. Reboot the application because this sometimes has to be done twice to pickup changes.
Answer: A,B

8.Which Oracle Management Cloud component requires SSH and SQL access to the Oracle Enterprise Manager repository database?
A. APM Agent
B. Cloud Agent
C. Data Collector
D. Gateway
Answer: A

9.Which component must be allowed connectivity to the Internet to communicate with the Oracle Cloud?
A. Cloud Agent
B. Enterprise Manager Agent
C. Data Collector
D. Gateway
Answer: D

10.What should you perform before exploration of log data in the Log Analytics service?
A. Mask log data.
B. Enable Oracle out-of-box or custom log sources to add data.
C. Configure a generic parser.
D. Enabled all Oracle out-of-box sources to add data.
E. Create a log parser.
Answer: B

11.Before deploying IT Analytics service on Linux, you should identify the existence and version of which four libraries or software packages?
A. systat
B. libaio
C. bstat
D. libstdc
E. perl
F. curl
G. glib
Answer: A,B,D,G

12.There has just been an update to Oracle Management Cloud (OMC).
What is the sequence of actions when upgrading a data collector agent?
A. Stop the agent, open the OMC Agents webpage, click the Data Collectors tab, click the Upgrade All button, and restart your agent.
B. Open the OMC Agents webpage, click the Data Collectors tab, select your agent, and click the Upgrade button.
C. Open the OMC Agents webpage, confirm that the upgrade is available, and click the Upgrade All button.
D. Stop the agent, open the OMC Agents webpage, click the Data Collectors tab, select your agent, and click the Upgrade button.
Answer: C