1Z0-339試験材料、1Z0-339試験問題、1Z0-339問題集、1Z0-339参考書

TestpassportのOracle Identity Management 1Z0-339問題集はステップバイステップで試験に準備する手順を指導しています。
弊社のOracle Identity Management 1Z0-339試験材料、研究材料、技術材料や詳しい解答に含まれています。
実際のOracle Identity Management 1Z0-339試験問題のすべてが含まれていますから、それだけでも試験に受かることができます。
弊社のOracle Identity Management 1Z0-339問題集はリスクフリーの購入のプロセスを楽しむことができます。
弊社のOracle Identity Management 1Z0-339参考書はリスクフリーの購入のプロセスを楽しむことができます。
最も実際のOracle Identity Management 1Z0-339試験情報を提供しています。

試験番号: 1Z0-339
試験名: Oracle Identity Governance Suite 11g PS3 Implementation Essentials
試験時間:120 分
このほか、試験受験時には受験契約の同意やアンケートのための時間(15~30分以内)が必要です。
出題数: 81 問
合格ライン:60%
合格ラインポリシー
追加情報:
不正行為に関するポリシー
再受験について
出題形式:選択問題
受験料(税抜き): 26600 円

弊社のOracle Identity Management 1Z0-339練習資料を利用すれば、あなたはこの資料の特別と素晴らしさをはっきり感じることができます。
自信を持っている十分な弊社のOracle Identity Management 1Z0-339勉強資料が製品に満足しています。1Z0-339試験のために非常に効果的なトレーニングツールやオンラインサービスを提供しています。
弊社のOracle Identity Management 1Z0-339問題集は実践の検証に合格したソフトで、手に入れたらあなたに最も向いているものを持つようになります。

Oracle Identity Management 1Z0-339出題範囲:

Oracle Identity Governanceの基礎
Oracle Identity Governance Suiteのアーキテクチャについて説明する
コア・ソリューション・コンポーネントについて説明する
Integrated Connector Frameworkについて説明する
Oracle Identity Governanceの軽量監査機能について説明する
Oracle Identity Managerの新しいパスワード・ポリシー機能について説明する
Oracle Identity ManagerのSystem for Cross-domain Identity Management(SCIM)アプリケーション・プログラム・インタフェース(API)について説明する

承認ワークフロー
ワークフローおよびサービス指向アーキテクチャ(SOA)コンポジット開発について説明する
リクエストの承認を起動する承認ワークフローを作成する
コンポジットをデプロイおよび設定する

アクセス・ポリシー
アクセス・ポリシーについて説明する
アクセス・ポリシーを管理する
アクセス・ポリシーを使用してプロビジョニングを設定する

カタログ
カタログを作成する
カタログを管理および収集する
カタログをカスタマイズする(拡張およびセキュリティ保護)
カタログの属性を改善およびシードする

アクセス証明
証明プロセスを定義する
単純な複数フェーズの証明を設定する
オフライン証明のクライアント・システムを設定する
証明レポートを作成する

セルフサービス機能
Oracle Identity Governanceのセルフサービス機能について説明する
セルフサービス機能を管理する
セルフサービス管理をカスタマイズする

ロールのライフサイクル管理
ロール管理タスクを設定する
アイデンティティ監査を設定する
ロール分析を設定する
ロール統合を管理する

アイデンティティ監査
アイデンティティ監査機能について説明する
職務の分離(SOD)ルール、ポリシーおよび是正アクションを設定する
レポートを作成および管理する

ホーム組織ポリシー
ホーム組織ポリシーについて説明する
自己登録ポリシーを設定する

Oracle Identity Managerのセキュリティ
管理ロールとスコープについて説明する
管理ロールを作成および管理する

コネクタ
Identity Connector Framework(ICF)、フラット・ファイルおよびWebサービスのコネクタを設定する
リコンシリエーションを設定する

切断されたリソース
切断リソースについて説明する
切断リソースのメタデータとデータをロードする(フラット・ファイル・コネクタを使用)
切断リソースを設定する

Oracle Identity ManagerのSystem for Cross-domain Identity Management(SCIM)アプリケーション・プログラム・インタフェース(API)
Oracle Identity ManagerのSystem for Cross-domain Identity Management(SCIM)アプリケーション・プログラム・インタフェース(API)を使用する

ブランディングとユーザー・インタフェース(UI)のカスタマイズ
ユーザー・セルフサービスのカスタマイズとユーザー・インタフェースのパーソナライズを行う
ユーザー・インタフェースのカスタマイズとブランディングを行う
Application Development Framework(ADF)のコンポーネントをカスタマイズする

アクセス分析とインテリジェンス
アイデンティティのシードとロール・マイニングについて説明する
ロール・マイニングを管理する

Oracle Privileged Account Manager
特権アカウント管理プロセスについて説明する
Oracle Privileged Account ManagerとOracle Identity Managerを統合する
Microsoft Windowsのローカル・アカウントを管理する
Oracle Privileged Account ManagerのRepresentational State Transfer(REST)アプリケーション・プログラム・インタフェース(API)を設定する
リソース・グループ化と委任管理を管理する
監査プロセスおよびレポートを管理する

Oracle Identity Governanceのデプロイ
Oracle Identity Governanceのインストールに必要なコンポーネントについて説明する
Oracle Identity Governanceのモジュールを設計およびデプロイする
Oracle Identity Managementのコンポーネントを統合する
LDAP同期およびディレクトリ・サービスを設定する
Oracle Identity ManagerとOracle Mobile Security Suiteを統合する
Oracle Identity Governanceをアップグレードする

弊社のOracle Identity Management 1Z0-339試験問題集はあなたが自分の目標を達成することを助けられます。
弊社のOracle Identity Management 1Z0-339参考書は試験に関するすべての優れた参考書を見つけることができます。
弊社のOracle Identity Management 1Z0-339勉強資料は特別にデザインしてできるだけあなたの仕事の効率を改善するのソフトです。
弊社のOracle Identity Management 1Z0-339問題集は受験生の皆様により高いスピードを持っているかつ効率的なサービスを提供することにずっと力を尽くしています。
Oracle Identity Management 1Z0-339無料サンプルをご参照ください。

1.Which three role definitions can be provided to a user after he or she is assigned an admin role? (Choose three.)
A. Entity Catalog Administrator
B. Entity Administrator
C. Entity Authorizer
D. Entity Reader
E. Entity Role Authorizer F. Entity Viewer
Answer: A,B,C

2.A user authenticated using Oracle Access Management Console is redirected to the Oracle Identity Manager login page to enter his or her credentials.Identify two reasons for this (Choose two.)
A. The Oracle Virtual Directory adapters are not configured correctly.
B. OAMIDAsserter is not configured correctly in Oracle WebLogic Server.
C. The security providers for the OIM domain are not configured correctly in Oracle WebLogic Server.
D. A config issue in oam-config.xml is causing this.
Answer: C,D

3.Your customer reports duplicate account creation and the status unexpectedly getting changed along with various data corruption issues resulting due to duplicate processing. They are using push-based connectors to process reconciliation using the processReconciliationEvent API.How can you fix this issue?
A. Check if related batches are in the Ready For Processing statue by using the following statement:select rb_batch_status, rb_note from recon_batches whererb_batch_status = ‘Ready For Processing’ and rj_key = JOB_ID_ON_UI.
B. Set the reconciliation batch size (batchSize parameter) to 0 in the reconciliation profile of the affected resource object.
C. Perform reconciliation twice if the size of the data is large.
D. Modify the field length of these columns from the console and then re-create the recon profile.
Answer: B

4.User1 has delegated her UNIX HR production access privileges in OPAM to User2 during her time off. User2 has been informed that he would be working on a new project the following week after User1 left. To keep SOD, he decides to delegate the same privileges to User2. Later, he removes these access privileges from his list.Now User2 needs the access restored but User1 or even User3 are available.How can he claim back those privileges?
A. Request access through OIM catalog. Because the privilege was originally delegated by User1, the request requires Userr1’s manager’s approval.
B. Request access through OIM catalog. Because the privilege was originally delegated by User1, the request will be automatically approved.
C. He can’t remove a delegated access privilege. He would be ableto reach the targets even if he can’t see them within his ACL.
D. The only workaround for a removed delegated privilege is to have it redelegated.
Answer: B

5.Identify the schema that must be installed during the upgrade process of Oracle Identity manager in addition to the existing schemas that are already installed.
A. ORASDPM schema
B. Business Intelligence Platform Schema
C. Metadata Services Schema
D. Oracle Platform Security Services Schema
Answer: A

6.You are asked to integrate Oracle Privileged Account Manager-Oracle Identity Manager. As part of this process, you must enable Oracle Privileged Account Manager to search the Oracle Identity Manager catalog.How can you accomplish this task?
A. by manually creating the OPAM_TAGS and OPAM_CERT_TAGS user-defined fields(UDF) in the Oracle Identity Manager catalog
B. by manually enabling the OPAM _TAGS and OPAM_CERT_TAGS in the Oracle Privileged Account Manager Admin Console
C. by running the. /opamSetup. sh (or. /opamSetup. bat) script with the –TAGS parameter andtheir definitions
D. by running the. /opamSetup. sh (or. /opamSetup. bat) script with the –opamItResource parameter and the TAGS definitions
Answer: A

7.A customer has built a self-service capability rule that allows users to modify their profiles and also makes User Login a denied attribute if the user is a full-time employee and the country is not USA. It does this through the following parameter: deniedAttribute Equal User Login However, the rule is not working. Select the correct statement that applies to this scenario.
A. Denied attributes must beevaluated in a separate rule.
B. User Login cannot be included in the denied attributes list.
C. The correct parameter is deniedAttribute rule User Login.
D. The correct parameter is deniedAttribute Equal Login.
Answer: B

8.During an OIM UI customization process, you have a current sandbox (name: IdM_UIcompany1) running in production. You must test the new custom interface developed internally. You imported and updated the sandbox (name: IdM_UIcompany1). After several tests, you found some minor user experience issues that were not reported during QA. You Want to roll back to your previous sandbox but you are not able to accomplish that task.Identify the correct statement.
A. Log in to the Weblogic admin console, look for OIM ADF components, delete the new sandbox, and restart OIM.
B. The old sandbox has been stored as IdM_UIcompany1. backup after the import process. You must import the backup file to restore previous configuration.
C. Any available sandbox with the same name is overwritten by the imported sandbox.
D. Both sandboxes have been merged and you can’t restore the previous configuration.
Answer: C

9.As part of a customer requirement for a particular test environment, you have disabled workflow support for Oracle Identity Manager 11g Release 2 PS3. You need to test some disconnected application instances. You realize that manual fulfillment is not working for this type of instance.Select the correct statement.
A. Manual fulfillment tasks for disconnected application instances do not work when workflow is turned off. Provisioning operations for disconnected application instances will fail.
B. You must allow disconnected application instance support without approval workflow from the system administration console.
C. Disconnected application instances must be re-created without approval workflow support.
D. Oracle Identity Manager Weblogic instance must be restarted after disabling core functions such as approval workflows.
Answer: A

10.You have deployed a new SOA Composite. As part of one of the customers use cases, they want you to allow all users to withdraw their requests made through self-service console.Select the correct statement.
A. A request can be withdrawn during any stage of the process. A request can be withdrawn before the Operation Initiated stage. Only admin users are able to withdraw ongoing requests.
B. Arequest can be withdrawn during any stage of the process. A request can always be withdrawn by a requester only, which is done by using Identity Self Service.
C. A request can be withdrawn before the Operation Initiated stage. A user’s managers are the only ones able to withdraw employee requests.
D. A request can be withdrawn before the Operation Initiated stage. Only admin users are able to withdraw ongoing requests.
E. A request can be withdrawn before the Operation Initiated stage. A request can alwaysbe withdrawn by a requester only, which is done by using identity Self Service.
Answer: E