1Z0-963問題集、1Z0-963参考書、1Z0-963試験トレーニング資料、1Z0-963勉強材料

TestpassportのOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-963問題集は100%の合格率を持っています。
弊社のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-963勉強材料はIT認定試験の準備に使用することができるだけでなく、自分のスキルを向上させるためのツールとして使えることもできます。
弊社のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-963試験トレーニング資料は私達受験生の最良の選択です。
もし、Oracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-963試験の準備をするために大変を感じているとしたら、ぜひ弊社の1Z0-963問題集を見逃さないでください。
弊社のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-963問題集はリスクフリーの購入のプロセスを楽しむことができます。

試験番号: 1Z0-963
試験名: Oracle Procurement Cloud 2017 Implementation Essentials
試験時間:120分
このほか、試験受験時には受験契約の同意やアンケートのための時間(15~30分以内)が必要です。
出題数: 83 問
合格ライン: 60%
合格ラインポリシー
追加情報:
不正行為に関するポリシー
再受験について
出題形式:選択問題
受験料(税抜き): 26600 円

弊社のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-963問題集は、あなたが購入する決定する前に、質問の品質、および値を見ることができます。
弊社のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-963参考書は試験に関するすべての優れた参考書を見つけることができます。
弊社のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-963勉強材料は包括的であり、価格は認証の成功率は100%であり、プロのIT認定サイトです。

Oracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-963出題範囲:

調達アプリケーションの概要
調達のアーキテクチャとコンポーネントについて説明する
簡素化された調達から支払までのフローについて説明する
調達アプリケーションの統合について説明する

Fusion機能設定マネージャ
アプリケーションの実装ライフサイクルについて説明する
機能設定エンタープライズ?ロールについて説明する
実装を計画する
オファリングを構成する
設定タスク?リスト、オファリングおよびオプションを生成する
タスクをユーザーに割当てる
実装プロジェクトを管理する

調達の共通アプリケーション
企業体系について説明する
アプリケーションのセキュリティ、ジョブ?ロール、職務ロールおよび権限を構成する
ビジネス?ユニット、共通の買掛管理、調達オプションおよび調達の承認管理を作成する

共通調達
サプライヤの構成およびサプライヤ?サイトの割当てを管理する
支払条件、単位、キャリアおよび危険度条項を定義する
サプライヤの事業分類参照、サプライヤの製品およびサービス階層を定義する
運送の参照、購買プロファイル?オプションおよび承認済サプライヤ?リストのステータスを作成する

購買
購買文書の構成と文書形式を定義する
ビジネス?ユニットの機能構成を定義し、調達ビジネス?ユニット、文書タイプ、変更オーダー?テンプレートを構成する
購買の受入パラメータを定義する
明細タイプと変更オーダーを作成し、調達エージェントを割り当てる
予算管理と予算引当会計を設定する
財務オーケストレーション?フローによる調達を設定する
サプライヤからの預託在庫の調達を設定する

セルフサービス調達
セルフサービス調達について説明する
プロファイル?オプション、カタログ?カテゴリ、コンテンツ?マップを管理し、購買依頼発行ビジネス機能を構成する
公開ショッピング?リスト、スマート?フォーム、カタログ?カテゴリ階層、テンプレートおよびパンチアウトを作成する
購買依頼承認を構成する

サプライヤ?ポータル
目的、ポータルの設定および保守について説明する
ポータルの登録、サプライヤのプロビジョニングおよびデフォルト?ロールを作成する
サプライヤの事業分類と内部および外部サプライヤ登録について説明する

ソーシング
ソーシングを設定する目的について説明する
ネゴシエーション形式とテンプレートを使用する
原価ファクタ、属性リスト、ネゴシエーション参照およびネゴシエーション?リストを作成する
ネゴシエーションおよび落札承認、代理入札、オンライン?メッセージ、通知要約および2ステージのRFQを構成する
ネゴシエーション時にサプライヤ資格要件を取得する方法について説明する

調達のレポートとビジネス?インテリジェンス
調達のレポートとビジネス?インテリジェンスについて説明する
OTBIと、PO、PR、ダッシュボード?メトリック用のRTFテンプレート、および購買作業領域とソーシングにおけるグラフを構成する

サプライヤ資格管理(SQM)
SQMを構成し、質問、資格領域およびモデルを作成する
イニシアチブ、応答、査定評価および資格など、SQMのプロセスを設定しトランザクションを管理する

調達契約
契約条件ライブラリを構成する
契約条件、調達契約、承認および契約履行を作成する

受験者はOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-963認定試験で高い点数を取得して、自分の構成ファイルは市場の需要と互換性があるように充分な準備をするのは必要です。
弊社のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-963試験範囲をほぼ網羅しており、それで、本書だけを使っても合格することができると思います。
弊社のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-963問題集は多くの時間とお金が使わないようにIT技術にも身につけさせてます。
Oracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-963無料サンプルをご参照ください

1.While creating a Contract Purchase Agreement, a buyer tries to add a Contract Template to it, but the List of Values (VOL) is empty.
Identify three applicable reasons for this issue.
A. The document type associated with the Contract Template is ??Blanket Purchase Agreement?ˉ.
B. The Contract Template is not ??Approved?ˉ.
C. The document typeassociated with the Contract Template is ??Purchase Order?ˉ.
D. The Contract Template is in ??Approved?ˉ status.
E. The document type associated with the Contract Template is ??Contract Purchase Agreement?ˉ.
Answer: C,D,E

2.Your customer wants toconfigure three business units (BUs) as follows:
Identify the correct configuration.
A. The US Header BU needs to be configured as a Payables Payment Service Provider.
B. The US West BU needs to be configuredas a Customer Payments Service Provider.
C. The US East BU and US West BU need to be configured as Payables Payment Service Provider.
D. The US East BU needs to be configured as a Payables Payment Service Provider.
Answer: D

3.Five requisition lines of a single requisition document are available to process on to purchase order. But the buyer returned one requisition line to the requester for quantity modification.
What will be the effect of this action on the remaining four requisition lines?
A. They will be put on hold until the requester resubmits the returned line with the correct quantity.
B. They will also get returned to the requester.
C. They will be in the ?°withdrawn?± status.
D. They will be available to process on to purchaseorder.
E. They will get canceled.
Answer: A

4.Identify two profile options that are required to configure Punchout Catalogs in Self Service Procurement.
A. PO_DOC_BUILDER_DEFAULT_DOC_TYPE
B. PO_DEFAULT_PRC_BU
C. POR_DISPLAY_EMBEDDED_ANALYTICS
D. POR_PROXY_SERVER_NAME
E. POR_PROXY_SERVER_PORT
Answer: D,E

5.You have defined an attribute named ??Years of Experience?ˉ in your negotiation. You have set up scores for acceptable value ranges, and would like to rate responses based on this score. On getting the responses from the participating suppliers, you observe that for a few suppliers, the score was not calculated. Identify the reason for this issue.
A. The Negotiation type is RFI (Request for Information); therefore, scoring is optional.
B. The attribute ??Years of Experience?ˉ was not marked as Required, so the supplier did not provide any value.
C. Sourcing does not support attribute definition.
D. You already have a few suppliers defined in the system; therefore, the scoring did not take place.
Answer: B

6.Name the Oracle Transactional Business Intelligence (OTBI) KPI that indicates the count of approved requisitions where at least one of the requisition lines is assigned to the new buyer who has logged in and that requisition line is not implemented into an order, bucketed by the number of days elapsed since the requisition was approved.
A. Requisition Lines Cycle Time
B. Requisition Aging Count
C. Requisition Line Aging Count
D. Requisition Lines Volume Count
E. Requisition Lines in Process Count
Answer: E

7.During the implementation, your customer wants to understand the key features of the two-stage Request For Quotation (RFQ) available in Oracle Sourcing Cloud.
Identify three features of the two-stage RFQ.
A. Technical and Commercial Evaluation
B. Open Auctions
C. Two stage Evaluation
D. Response Visibility Blind
E. Response Visibility Open
F. Response Visibility is always Sealed
Answer: A,C,F

8.In a Procurement implementation, your customer has a requirement for a given business unit to enable ?°funds check?± on purchase orders. This requires that budgetary control be enabled.
What configuration must you complete to enable budgetary control in that business unit?
A. Enable budgetary control in both the Configure Requisition Business Function and Configure Procurement Business Function by selecting the business unit in scope.
B. Enable budgetary control by selecting the business unit in scope using the task Configure Procurement and Payables Options.
C. Enable budgetary control by selecting the business unit in scope using the task Configure Procurement Business Function.
D. Enable budgetary control by selecting the ledger and business unit by using the task Manage Budgetary Control.
Answer: B

9.While configuring offerings, you had deselected the ?°Supply Chain Financial Orchestration of Procurement Flows?± check box and had locked the feature. However, because of changes in the business requirements, you are required to enable the feature.
Identify the prerequisite step to perform this change.
A. Set the implementation status to ?°In Progress?± of the Procurement Offering.
B. Deselect the ?°Enable for Implementation?± check box of the Procurement Offering.
C. Change the Provisioned to ?°No?± of the Procurement Offering.
D. Navigate to the ?°Select Feature Choices?± page of the Procurement Offering and unlock the feature.
Answer: B

10.An organization has initiated a campaign for energy conservation and wants all its suppliers to declare their carbon emissions. The Qualification manager is asked to create an initiative to collect the information and the certificates from suppliers.
Identify the method to create a qualification area without any defined outcome for this requirement.
A. Create questions. Create and add the questions to a qualification area, but do not select the ?°Information only?± check box.
B. Create questions, but do not select ?°Response required?± and ?°Critical question?±. Createand add questions to a qualification area.
C. Create questions, but do not select ?°Response required?±. Create and add questions to a qualification area, but do not select the ?°Information only?± check box.
D. Create questions. Create and add the questionsto a qualification area and select the ?°Information only?± check box.
Answer: D