1Z0-963問題集、1Z0-963参考書、1Z0-963試験資料、1Z0-963試験材料、1Z0-963練習問題

TestpassportのOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-963問題集を使うと、あなたの目標を達成し、最高の結果を得ることができます。
弊社のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-963参考書はあなたが自分の目標を達成することを助けられます。
高品質のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-963試験資料はステップバイステップで試験に準備する手順を指導しています。
弊社のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-963試験材料、研究材料、技術材料や詳しい解答に含まれています。
実際のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-963試験問題のすべてが含まれていますから、それだけでも試験に受かることができます。
弊社のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-963問題集は試験に関するすべての優れた参考書を見つけることができます。

試験番号:1Z0-963
試験のタイトル:Oracle Procurement Cloud 2017 Implementation Essentials
所要時間:120
質問の数:83
合格点:60%
ビュー合格スコアポリシー
検証済み:
試験はOracle Fusion Procurement Cloud Service R12に対して検証されました。
フォーマット:複数の選択肢

弊社のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-963勉強資料が変わる限り、すぐに更新して差し上げます。あなたのニーズをよく知っていていますから、あなたに試験に合格する自信を与えます。
弊社のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-963試験問題集利用したら、初めに試験を受けても、合格する自信を持つようになります。
弊社のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-963練習問題はIT認証に対する最高のトレーニング資料で、最完全かつ最新で、合格率が非常に高いということで人々に知られています。

1Z0-963出題範囲:

Procurement Application Overview
Explain Procurement architecture and components
Explain simplified Procure to Pay flow
Explain Procurement applications integration

Fusion Functional Set Up Manager
Explain the Application implementation lifecycle
Explain Functional Set Up Enterprise Roles
Plan an implementation
Configure offerings
Generate Set Up Task lists, Offerings, and Options
Assign Tasks to users
Manage implementation projects

Common Applications for Procurement
Explain Enterprise Structures
Configure Applications security, Job roles, Duty roles, and Privileges
Create Business Units, common Payables, Procurement options, and Approval Management for Procurement

Common Procurement
Manage Supplier configuration and Supplier site assignment
Define Payment Terms, UOM, Carriers, and Hazard Clauses
Define a Supplier Business classification lookup, Supplier Products, and the Services hierarchy
Create Freight Lookups, purchasing profile options, and Approved Supplier List statuses

Purchasing
Define Purchase Document Configuration and Document Styles
Define Business Unit Function configuration, Configure Procurement Business Unit, Document types, Change Order template
Define Receiving Parameters for Purchasing
Create Line Types and Change Orders, and assign Procurement agents
Set up Budgetary Control and Encumbrance accounting
Set up Financial Orchestration Flow driven Procurement
Set up Procurement of Consigned Inventory from Supplier

Self Service Procurement
Explain Self Service Procurement
Manage Profile Options, Catalog categories, Content Maps, and configure Requisitioning Business Functions
Create Public Shopping Lists, Smart Forms, Catalog-Category Hierarchies, Templates and Punch Out
Configure Requisition approvals

Supplier Portal
Explain objectives, Portal Setup, and maintenance
Create Portal Registration, Supplier Provisioning, and Default Roles
Explain Supplier business classification, internal and external supplier registrations

Sourcing
Explain Sourcing configuration objectives
Use Negotiation styles and Templates
Create Cost Factors, Attribute lists, Negotiation lookups, and Negotiation lists
Configure Negotiation and Award Approval, Surrogate Bidding, Online Message, Notification Summary, and two-stage RFQ
Explain how Supplier Qualification requirements can be captured during negotiations

Reporting and Business Intelligence for Procurement
Explain Reporting and Business Intelligence for Procurement
Configure OTBI , RTF Templates for POs, PRs, Dashboard metrics, and graphs in Purchasing work areas and Sourcing

Supplier Qualification Management (SQM)
Configure SQM and create Questions, Qualification Areas, and Models
Set up SQM Processes and manage Transactions, including Initiatives, Responses, Evaluation of Assessments, and Qualifications

Procurement Contract
Configure a Contract Terms Library
Create Contract Terms, Procurement Contract, Approvals, and Contract Fulfillment

高品質のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-963問題集と科学的なテストを提供して、気楽に認定試験に受かることにヘルプを提供するのは我々の約束です。
弊社のOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-963参考書を利用したら、あなたはぜひ自信に満ちているようになり、これこそは1Z0-963試験の準備をするということを感じます。
最高の品質と非常に詳細なOracle Enterprise Resource Planning Cloud 1Z0-963練習問題集だけでなく、非常に正確な試験の練習の1Z0-963質問と回答は完全に準備します。

1.While creating a Contract Purchase Agreement, a buyer tries to add a Contract Template to it, but the List of Values (VOL) is empty.
Identify three applicable reasons for this issue.
A. The document type associated with the Contract Template is ??Blanket Purchase Agreement?ˉ.
B. The Contract Template is not ??Approved?ˉ.
C. The document typeassociated with the Contract Template is ??Purchase Order?ˉ.
D. The Contract Template is in ??Approved?ˉ status.
E. The document type associated with the Contract Template is ??Contract Purchase Agreement?ˉ.
Answer: C,D,E

2.Your customer wants toconfigure three business units (BUs) as follows:
Identify the correct configuration.
A. The US Header BU needs to be configured as a Payables Payment Service Provider.
B. The US West BU needs to be configuredas a Customer Payments Service Provider.
C. The US East BU and US West BU need to be configured as Payables Payment Service Provider.
D. The US East BU needs to be configured as a Payables Payment Service Provider.
Answer: D

3.Five requisition lines of a single requisition document are available to process on to purchase order. But the buyer returned one requisition line to the requester for quantity modification.
What will be the effect of this action on the remaining four requisition lines?
A. They will be put on hold until the requester resubmits the returned line with the correct quantity.
B. They will also get returned to the requester.
C. They will be in the ?°withdrawn?± status.
D. They will be available to process on to purchaseorder.
E. They will get canceled.
Answer: A

4.Identify two profile options that are required to configure Punchout Catalogs in Self Service Procurement.
A. PO_DOC_BUILDER_DEFAULT_DOC_TYPE
B. PO_DEFAULT_PRC_BU
C. POR_DISPLAY_EMBEDDED_ANALYTICS
D. POR_PROXY_SERVER_NAME
E. POR_PROXY_SERVER_PORT
Answer: D,E

5.You have defined an attribute named ??Years of Experience?ˉ in your negotiation. You have set up scores for acceptable value ranges, and would like to rate responses based on this score. On getting the responses from the participating suppliers, you observe that for a few suppliers, the score was not calculated. Identify the reason for this issue.
A. The Negotiation type is RFI (Request for Information); therefore, scoring is optional.
B. The attribute ??Years of Experience?ˉ was not marked as Required, so the supplier did not provide any value.
C. Sourcing does not support attribute definition.
D. You already have a few suppliers defined in the system; therefore, the scoring did not take place.
Answer: B

6.Name the Oracle Transactional Business Intelligence (OTBI) KPI that indicates the count of approved requisitions where at least one of the requisition lines is assigned to the new buyer who has logged in and that requisition line is not implemented into an order, bucketed by the number of days elapsed since the requisition was approved.
A. Requisition Lines Cycle Time
B. Requisition Aging Count
C. Requisition Line Aging Count
D. Requisition Lines Volume Count
E. Requisition Lines in Process Count
Answer: E

7.During the implementation, your customer wants to understand the key features of the two-stage Request For Quotation (RFQ) available in Oracle Sourcing Cloud.
Identify three features of the two-stage RFQ.
A. Technical and Commercial Evaluation
B. Open Auctions
C. Two stage Evaluation
D. Response Visibility Blind
E. Response Visibility Open
F. Response Visibility is always Sealed
Answer: A,C,F

8.In a Procurement implementation, your customer has a requirement for a given business unit to enable ?°funds check?± on purchase orders. This requires that budgetary control be enabled.
What configuration must you complete to enable budgetary control in that business unit?
A. Enable budgetary control in both the Configure Requisition Business Function and Configure Procurement Business Function by selecting the business unit in scope.
B. Enable budgetary control by selecting the business unit in scope using the task Configure Procurement and Payables Options.
C. Enable budgetary control by selecting the business unit in scope using the task Configure Procurement Business Function.
D. Enable budgetary control by selecting the ledger and business unit by using the task Manage Budgetary Control.
Answer: B

9.While configuring offerings, you had deselected the ?°Supply Chain Financial Orchestration of Procurement Flows?± check box and had locked the feature. However, because of changes in the business requirements, you are required to enable the feature.
Identify the prerequisite step to perform this change.
A. Set the implementation status to ?°In Progress?± of the Procurement Offering.
B. Deselect the ?°Enable for Implementation?± check box of the Procurement Offering.
C. Change the Provisioned to ?°No?± of the Procurement Offering.
D. Navigate to the ?°Select Feature Choices?± page of the Procurement Offering and unlock the feature.
Answer: B 1

10.An organization has initiated a campaign for energy conservation and wants all its suppliers to declare their carbon emissions. The Qualification manager is asked to create an initiative to collect the information and the certificates from suppliers.
Identify the method to create a qualification area without any defined outcome for this requirement.
A. Create questions. Create and add the questions to a qualification area, but do not select the ?°Information only?± check box.
B. Create questions, but do not select ?°Response required?± and ?°Critical question?±. Createand add questions to a qualification area.
C. Create questions, but do not select ?°Response required?±. Create and add questions to a qualification area, but do not select the ?°Information only?± check box.
D. Create questions. Create and add the questionsto a qualification area and select the ?°Information only?± check box.
Answer: D

11.Identify the Duty role that you need to associate with the Job role to enable the ?°new supplier request?± functionality.
A. Supplier sales representative duty
B. Supplier bidder duty
C. Submit supplier registration duty
D. Supplier Self Service administrator duty
E. Supplier SelfService clerk duty
Answer: C

12.Your customer is a global company and has multiple legal entities across countries:
They have the following requirements:
Identify three applicable setups in Oracle Procurement Cloud to fulfill these requirements:
A. Set up the Default Legal Entity on the Configure Requisitioning Business Process page.
B. Define a primary route on financial orchestration flow to enforce the sold-to legal entity on a PO.
C. Set up the ?°Multiple Legal Entities on Order?± value to ?°Allow?± on the Configure Requisitioning Business Process page.
D. Create Profit Center BU to Party Relationships.
E. Set up the default procurement business unit for Default Legal Entity in Manage Purchasing Profile Options.
Answer: B,D,E